MAT PÅ FJÄLLVANDRING
120 min föreläsning
Meny för en vecka på fjället
Kök & bränsle
Om att torka mat
Packa mat
Efterrätter och snacks
Onlinekursen ”Torka mat” värde 199:- ingår
Denna föreläsning hölls i maj 2020
Jag som höll denna föreläsning heter Eric Tornblad och har skrivit flera friluftskokböcker, här går jag igenom allt du behöver för att planera, torka, packa och laga maten till en fjällvandring!
Eric Tornblad
Författare och friluftskock
VAL AV FRILUFTSKÖK OCH GENOMGÅNG AV OLIKA KÖK
SMARTA KNEP VID TILLAGNING – HUR DU SPAR BRÄNSLE
ÖVERSIKTLIG GENOMGÅNG av hur du torkar grönsaker, kött, kyckling, fisk, ost med mera.
OM TORKUGNAR
FRÅGOR Torka mat
PACKA MAT
BLÖTLÄGGNING AV TORKAD MAT
SKAPA MENY FÖR EN VECKAS FJÄLLVANDRING – 1
SKAPA MENY – 2
SKAPA MENY – 3
EFTERRÄTTER OCH SNACKS
DELA UPP MAT MELLAN ER
AVSLUTNING MED FRÅGOR
95,00 kr
/ Alla kurser & föreläsn., 1/ Föreläsningar, Fjällvandring